Selecteer een pagina

OVER ONS

Kom meer te weten over Web Design Click

WAT IS WEB DESIGN CLICK?

Web Design Click is een bedrijf dat is opgericht door mij, Ceesjan de Zeeuw. Wij helpen webdesign bureaus in Nederland zoals die van jou om ze zichtbaar te maken op die plekken waar potentiële klanten zich bevinden.

Daarbij helpen we jou om je website op die manier te optimaliseren zodat je ideale klant een nog betere klik heeft met jouw business. En dit resulteert vervolgens in het krijgen van meer leads en klanten.

P.S. op de foto die je hier ziet ben ik aan het netwerken met internetondernemers afkomstig uit de US tot Australië. Dit is tijdens een event Chiang Mai, Thailand.

Wie is Ceesjan de Zeeuw?

EN WAAROM WEET HIJ VAN ONLINE MARKETING?

Ik ben geboren in Dordrecht, Nederland en ik ben midden twintig. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heb een degree in International Business. In 2012 woonde ik in Zuid-Afrika en daar kwam ik voor het eerst in aanraking met websites en marketing.
Sindsdien heb ik mijzelf hier volledig in gestort. Ik ben internationaal ingesteld en ook in mijn beroep. Daarom bezoek ik regelmatig internationale evenementen om te netwerken en samen te werken met de allerbeste in de industrie.

Ik weet dat bedrijven vervelende samenwerkingen hebben gehad met bedrijven die online marketing diensten aanbieden. Ik vind dit bijzonder vervelend en wil hier een verschil in maken.

Ceesjan de Zeeuw

Ceesjan de Zeeuw

Results Consultant

Wie is jouw Results Consultant?

EN WAT DOET HIJ VOOR JOU?

Een results consultant zorgt ervoor dat zijn klanten hun doelen behalen en dat ze volledig tevreden zijn. Hij werkt nauw samen met elke klant om blijvende resultaten te leveren en om het maximale uit de investering van de klant te halen.
Gedurende onze samenwerking ben ik jouw results consultant. Ik zal persoonlijk in direct contact met jou staan. Samen met mijn team zijn wij resultaatgerichte specialisten. Wij gebruiken onze vakkennis om samen met jou de best mogelijke resultaten te behalen.
Is dit ook voor jou?

MET WIE WERKEN WIJ GRAAG SAMEN?

Bij Web Design Click werken we graag samen met onze klanten omdat:
  1. Onze klanten veel ervaring hebben in hun industrie en ze goed zijn in wat ze doen.
  2. Onze klanten serieus zijn. Ze willen oprecht hun web design agency laten groeien en zien in dat ze hiervoor digitale marketing strategieën nodig hebben. Ze zien in dat dit inspanning vergt en dat ze hier niet altijd zelf de tijd voor hebben.
  3. Wij zijn gepassioneerd om de resultaten te zien die onze klanten krijgen door met ons samen te werken. Elke klant moet om die reden zijn volledige investering terugkrijgen en we zullen aan de campagne blijven werken tot dit het geval is.