Selecteer een pagina

DIENSTEN

Lees hoe we je kunnen helpen

Wij werken samen met web design agencies waarbij we ze helpen om meer leads via hun website te krijgen

Wil je weten hoe we jouw agency kunnen helpen? Boek dan een gratis strategiesessie:

Waarom je onze diensten nodig hebt

Je Huidige SEO-Aanbieder Levert Geen Resultaten

Omdat je momenteel geen resultaten ziet betekent het niet dat SEO niet werkt voor jouw business. In elke industrie zijn er verschillen van kwaliteit. Wij zijn volledig op de hoogte van de allerlaatste technologieën om websites te ranken.

Je Hebt Te Weinig Juiste Bezoekers Op Je Website

Potentiële klanten bevinden zich online en zijn op zoek naar jouw diensten. Het is belangrijk om jouw business zichtbaar te maken voor mensen die aan het zoeken zijn naar jouw diensten. Wij bereiken dit door te onderzoeken waar mensen naar zoeken. Hierbij ontwerpen we een marketingplan om jouw business in de top van Google te krijgen.

Je Huidige Bezoekers Worden Geen Leads

Het is belangrijk om je website zo op te zetten dat je ideale klant actie onderneemt. Als je bezoekers niet de gewenste actie ondernemen krijg je misschien de verkeerde bezoekers. Het hebben van verkeer betekent niet dat je altijd het juiste verkeer hebt. Zo kunnen het ook studenten zijn of andere bezoekers die geen intentie hebben om te kopen. Onze SEO en conversie-optimalisatie diensten helpen jou om de bezoekers te targeten die klaar zijn om te kopen.

Hoe we jullie op de eerste pagina in Google krijgen

On-Page SEO

We maken de website begrijpbaar en aantrekkelijk voor zowel de bezoeker als Google. We voegen specifieke elementen aan je site toe om dit te bereiken.

Linkbuilding

We verzamelen backlinks van hoge kwaliteit zodat je site sterker wordt. We verzamelen links op een specifieke manier zodat je meer autoriteit uitstraalt in de ogen van Google.

 

Conversie

Het krijgen van verkeer is nutteloos als bezoekers niet converteren. We passen je website op die manier aan zodat meer van je ideale klanten leads worden.